Trh zábavy
3/BŘEZEN 2000  inzertní a informační měsíčník

ARCHIV
Automaty
Stolní fotbaly
Šipkové automaty
Kuželky, bowling
Kulečníky a příslušenství
Hokeje
Flippery
Jukeboxy
Simulátory
Výstavy
Články
Ostatní inzerce
 Logo Komory Zábavy

Republiková pohár ČŠS jednotlivců kategorie "A"

 Logo ČŠS Třetí kolo turnaje kategorie "A" se konalo v šipkařském klubu BULL DOG´S v Praze. Na turnaj přijelo tentokrát 96 mužů a 32 žen. Nejvíce účastníků bylo ze středních Čech, a to 17 mužů a 9 žen (dále jen 17/9). Jihočechů bylo 16/8, Severočechů 18/4, Východočechů 20/2, Západočechů 10/5, Jihomoravanů 5/0, ze severní Moravy přijeli čtyři ženy a dva muži.
   Turnaj řídili Pavel Mohr, Martin Kirchner a Pavel Nýderle. Nasazení do turnaje bylo tentokrát provedeno počítačem, tzn. že čtvrtina byla nasazena dle aktuálního republikového žebříčku. Na turnaj nepřijel Jaroslav Vaňásek, Martin Záhejský se nemohl pro nemoc kvalifikovat, a tak jsme byli zvědavi, kdo turnaj vyhraje a obdrží velice pěkný pohár (poháry věnovala firma CHEMCOMEX PRAHA) a slušnou odměnu ve výši šesti tisíc korun. Když jsme během turnaje přinesli poháry, tak velice ožil Martin Petrov, který nám sdělil, že ty ,,plechovky" jsou velice pěkné. Hana Svobodová se dívala na Martina a zkonstatovala, že Martinovi se natolik poháry líbí, že turnaj určitě vyhraje. K dispozici jsme měli 19 šipkových přístrojů, které poskytly technické sekce středních a severních Čech.
   V turnaji mužů si velice dobře vedl Martin Kotásek z ŠK Malibu Synot Uh. Hradiště. Ve svém čtvrtém zápase poráží Miloše Valentu, potom sice prohrává se Zdeňkem Weinhauerem, ale následně vyřazuje Martina Kadlece, aby prohrál s Jakubem Rejentem a obsadil vynikající čtvrté místo. Tento úspěch ho vynesl na devátou příčku republikového žebříčku. Zdeněk Weinhauer (Cikona Medvědi ,,A" Žatec) prohrál až v semifinále s Martinem Petrovem, potom prohrává s Jakubem Rejentem a získává třetí místo v turnaji, které ho posunulo na šesté místo v žebříčku. Jakub Rejent (ATK+HH klub Praha) prohrál ve čtvrtfinále s Martinem Petrovem. Na levé straně pavouka vyřazuje Petra Turinského a Zdeňka Weinhauera, aby se ve finále opět střetl s Martinem Petrovem, který se dostal do finále bez jediné prohry.
   Odhodlání Martina Petrova (Vofotronix Praha) vyhrát velice pěkný pohár a solidní finanční odměnu bylo tentokrát tak silné, že ve finále nedaroval Jakubovi ani leg a turnaj s přehledem vyhrál. Svoji výhru komentoval slovy: ,,Dnešní výdělek mám vyšší, než kdybych seděl v parlamentu." Jakub si svým druhým místem upevnil vedoucí pozici v žebříčku a Martin se posunul z pátého na třetí místo.
   Ženy zaplnily přesně pavouka pro třicet dva hráček. Lenka Groborzová (Darda Radim) ve svém prvním zápase hraje s Ludmilou Kaňovskou (druhou hráčkou žebříčku) a jde na levou stranu pavouka, potom však hraje velice dobře. Až ve čtvrtfinálovém zápase s Evou Šnajdrovou prohrává 3:1 a obsazuje solidní čtvrté místo, čímž se dostala na patnáctou pozici v žebříčku. Ludmila Kaňovská (ŠK Malibu Synot Uherské Hradiště) prohrává až v semifinále s Marikou Benešovou, v dalším zápase je vyřazena Evou Šnajdrovou a vybojovala tak bronzovou příčku, což znamená druhé místo průběžného pořadí. Marika Benešová (ŠK Ječmínek Chropyně) prošla bez prohry až do finále. Eva Šnajdrová (DC Sympakt Plzeň) prohrála svůj třetí zápas s Ludmilou Kaňovskou. V dalších zápasech však vítězí a stanula ve finále turnaje.
   Ve finále vyhrává Eva Šnajdrová 3:1 a následně 3:0 s Marikou Benešovou a stala se tak vítězkou třetího kola republikového poháru ČŠS jednotlivců... Marika Benešová si svým druhým místem upevnila vedoucí pozici a Eva Šnajdrová se posunula na čtvrté místo celkového pořadí.

text: Pavel Mohr, foto: Miroslav Mašek

Výsledková listina třetího kola turnaje kategorie "A"
1. Petrov Martin Vofotronix Praha
2. Rejent Jakub ATK+HH klub Praha
3. Weinhauer Zdeněk Cikona Medvědi Žatec
4. Kotásek Tomáš ŠK Malibu Synot Uh.Hradiště
5. - 6. Kadlec Martin Cikona Medvědi Žatec
5. - 6. Turynský Petr DC Laser
7. - 8. Pavičevič Dimitrie Sgt. Pepik´s Band Praha
7. - 8. Lanyi Andrej DC Laser
9. - 12. Benischko Roman DC Saker
9. - 12. Roháč Pavel DC Game Peach
9. - 12. Valenta Miloš ŠK Maxima Český Krumlov
9. - 12. Tomášek Marcel DC Sympakt Plzeň

1. Šnajdrová Eva DC Sympakt Plzeň
2. Benešová Marika ŠK Ječmínek Chropyně
3. Kaňovská Ludmila ŠK Malibu Synot
4. Groborzová Lenka Darda Radim
5. - 6. Štěpánová Zuzana Ramaser
5. - 6. Syrovátková Renata Eden Litoměřice
7. - 8. Slámová Lenka T. V. Tell Písek
7. - 8. Nováková Dana DC Saker
9. - 12. Burketová Eva Liberk
9. - 12. Schedivá Lenka Amazonky Louny
9. - 12. Longauerová Lucia DC Bažina 4077
9. - 12. Valentová Markéta 1. PSKN

Čtvrté kolo republikového poháru bude 29. dubna v Dolním Němčí na střední Moravě. Další informace obdržíte na internetové adrese http://www.sipkovysvaz.cz/.

Nabídka pro Vás - nabídka reklamy a propagace:

Nabízíme propagaci Vaší společnosti prostřednictvím reklamy při aktivitách Českého šipkového svazu:

  • Umístění Vámi dodaného reklamního panelu při akcích pořádaných naší organizací
  • Vyhlášení Vaší společnosti jako sponzora ČŠS
  • Umístění Vašeho loga a reklamních sloganů v tiskovinách naší organizace
  • Vložení názvu Vaší společnosti do turnajového okruhu
  • Ucelenou reklamní kampaň služeb, z Vašich požadavků

Sekretariát ČŠS
Mezi stadiony 2
160 17 Praha 6 - Strahov PS 40
tel: 02/3301 7394, 0602 373310
 

  Webdesign © 2B