Trh zábavy
4/DUBEN 2000  inzertní a informační měsíčník

ARCHIV
Automaty
Stolní fotbaly
Šipkové automaty
Kuželky, bowling
Kulečníky a příslušenství
Hokeje
Flippery
Jukeboxy
Simulátory
Výstavy
Články
Ostatní inzerce

EDP na výstavě Svět zábavy 2000

 Automat EDP Football Firma European Data Project s.r.o. je členem skupiny Novomatic Group of Companies a v ČR vyrábí kompletní sortiment výherních hracích přístrojů, které znáte pod značkou Admiral. Od svého založení v roce 1996 firma těsně spolupracuje s rakouským koncernem Novomatic, který EDP poskytuje především know-how a marketingovou podporu, takže dnes patří firma EDP k největším výrobců, zábavné techniky v České republice.

Eurepean Data Project se specializuje na výherní přístroje všech kategorií dle zákona č. 202 Sb., ale paleta našich výrobků zahrnuje i veškeré doplňky pro herní průmysl. Našim zákazníkům nabízíme kompletní návrh interiéru herny nebo kasina a dodávku celého vybavení na klíč.

 EDP - ukázky z obrazovek automatu Na výstavě Svět zábavy chceme i letos uvést celou řadu zajímavých novinek. V naší expozici představíme nový elegantní design skříně pro VHP určené jak do hernového provozu, tak i pro kasina. V této nové skříni nabídneme pod názvem Interactive Games II novou kombinaci oblíbených her ve všech verzích dle zák. č. 202 Sb., tedy pro kasina a restaurace. Budou to American Poker II, American Poker III, Fruit Card I a Fruit Card III.

 EDP - ukázky z obrazovek automatu Jako malé překvapení pak chystáme dvě novinky. Jsou to hry speciálně vyvinuté pro český trh - Monte Carlo a Magic Games, obě v nových skříních a ve verzích jak pro hernový tak pro restaurační provoz.

Monte Carlo je šestiválcová hra s motivem Formule 1, který je zdůrazněn novým stereo ozvučením. Válce jsou zde uspořádány po třech ve dvou řadách nad sebou, přičemž ve spodní řadě má hráč možnost libovolný válec podržet.

 EDP - ukázky z obrazovek automatu Samozřejmě máme připraveno i několik nových her pro kasínové provozy, které byly představeny již na lednové londýnské výstavě a nyní jsou certifikovány i pro český trh. Budou to jednak klasické válcové VHP a jednak video válcové - tj. simulace válcové hry na obrazovce.

Z klasických válcových her to budou Steam Train, Marilyn, Red Baron a Casablanca. Hráči zde dostanou možnost výhru dosaženou ve válcové hře zdvojnásobit losováním karet (červená - černá) na vestavěném TFT monitoru.

 EDP - ukázky z obrazovek automatu Ve videovém provedení máme připraveny hry Beetle Mania, Frog Prince, Pharao's Gold a Football Fever. Zde bylo použito nejmodernější 3D zpracování motivů s animačními prvky v klíčových memntech hry a stereo ozvučení v CD kvalitě.

Všechny nabízené VHP jsou standardně vybaveny akceptorem bankovek, mincovníkem a hopperem MK4. Servisní technici jistě ocení, že přístup ke všem dílům je řešen předními dveřmi.  EDP - ukázky z obrazovek automatu



Magic Games II
je výherní hrací přístroj nové generace

 Automat EDP Multivideo

  • obsahuje pět atraktivních her Draw Poker, Magic Card II, Magic Card III, Ruletu, Star Bell
  • speciálně vyvinutý pro český trh
  • nová skříň v černém provedení, přístup ke všem dílům předními dveřmi
  • jednoduchá a rychlá volba her
  • ovládání pomocí 21" dotykové obrazovky nebo tradičním způsobem pomocí tlačítkového pultu
  • přehledná obsluha elektronického účetnictví
  • standardně zabudovaný akceptor bankovek, mincovník a hopper MK4
  • stereo ozvučení v CD kvalitě
  • povolený pro všechny kategorie dle zák. č. 202 Sb.

European Data Project, s.r.o.
Komořany u Rousínova 146
683 01 Rousínov
tel.: 00420 507 37 74 16 nebo 37 71 33
fax: 00420 507 37 74 19

 Logo Novomatic  Logo EDP
  Web design © 2B