Trh zábavy
4/DUBEN 2000  inzertní a informační měsíčník

ARCHIV
Automaty
Stolní fotbaly
Šipkové automaty
Kuželky, bowling
Kulečníky a příslušenství
Hokeje
Flippery
Jukeboxy
Simulátory
Výstavy
Články
Ostatní inzerce

V Prostějově proběhl II. ples šipkařů ČDS

PROSTĚJOV - 11. března se uskutečnil již druhý ročník šipkařského plesu. Po olomouckém Národním domě převzala plesovou štafetu prostějovská restaurace s příznačným názvem Haná. Pořadatelé z ČDS Trading měli náramnou radost, když kromě "svých" šipkařů z Prostějova, Olomouce, Přerova a Kroměříže přivítali i přespolňáky. Mezi prvními se tak v sále usadil i předseda Sportovně disciplinární komise ČAKS Pavel Pokorný s chotí, stejně jako šéf časopisu Šipkař, Petr Kalousek s manželkou a paní Leona van Zutphenová z firmy Meetpoint. A když se hned vzápětí objevil vydavatel Trhu zábavy pan Janoušek, věděli jsme, že o zábavu bude postaráno. O dobrou náladu se navíc po celý večer starala hudební skupina ESO a 5 šipkových automatů, které byly k dispozici zdarma.

 Fotografie z plesu Plesové prostory se pro šipkaře otevřely v 19 hodin. Pořadatelé měli usnadněnou úlohu, neboť všech 220 míst bylo předem rezervováno. U vstupu se nejen kontrolovaly vstupenky, ale také se soutěžilo. Kdo trefil ze tří šipek červený střed, odnesl si ke svému stolu sedmičku vína. O půl deváté mohl rozhodčí soutěže Jirka konstatovat: "Přátelé, děkujeme za účast, ale všech patnáct lahví je již rozdáno". Mezi výherci jsme zaznamenali i známé postavy, jako např. Romana Fialu z Úletářů HK, Drtiče ze mlýna Davida Duba a Zdeňka Špičku, Veterána z Hamer Jirku Vémolu nebo Lojzu Ježka z družstva Velká prudkosť Pivín. Sál se pomaličku zaplňoval, největší nápor jsme zaznamenali, když dorazil autobus s plesuchtivými šipkaři z Olomouce a Přerova.
 Fotografie z plesu    Zhruba o půl deváté byl ples oficiálně zahájen a dobrou zábavu popřál všem přítomným i majitel ČDS Trading Prostějov, pan Luděk Směšný. Po deváté hodině zpestřilo plesovou zábavu vystoupení závodního tanečního páru, který předvedl ukázky pěti latinsko-amerických tanců. Poté se parket nadobro zaplnil a zábava se rozjela naplno. Rozruch způsobil pouze prodej lístků do tomboly. Byl o ně takový zájem, že mladé hostesky se nemohly hnout z místa.
   Kromě skupiny ESO, která s námi byla až do konce, se na pódiu objevila i skupina Diamant, což jsou mladí šipkaři hrající v šipkovém klubu mládeže ČDS. Vystoupil rovněž prostějovský šipkař Jiří Koukal, který zazpíval asi 8 skladeb. Vrcholem večera ale bylo vystoupení taneční skupiny Pitbulls Gymnastic. Zasvěcení vědí, že to jsou členové šipkařského družstva ČDS Pitbulls Prostějov. Po loňských třech vystoupeních si Pitbullové na letošek připravili zbrusu nové číslo: deštníky, paruky, růžové sukýnky a neuvěřitelné pohybové kreace, to byly devízy, kterými nadchli všechny přítomné. Ti po celou dobu vystoupení skandovaně aplaudovali a donutili Pitbulls, aby se třikrát vrátili zpět na scénu. Kdo viděl, bude vzpomínat, kdo ne, může litovat. (Druhé vystoupení je naplánováno na republice v Prostějově!)
 Fotografie z plesu    Po tomto vystoupení vystřídaly smích a uvolněnou náladu chvíle napětí - losovala se totiž bohatá tombola. Polartecová bunda Easy Fly, víkendový pobyt pro dvě osoby v hotelu Vega u Luhačovic, obří láhev Johny Walker 4,5 l, zlatý řetízek, sisál Londoner nebo odběr šipkového zboží za 2 500 Kč, to je výčet pár cen, které si odnesli ti nejšťastnější. Hodiny Magic Dart, dort se šipkařkou a tričko ČDS bude muset uvést ve svém daňovém přiznání Petr Kalousek. Utopence, dva kompakty a láhve fernetu a malibu si zase odvezla v tombole úspěšná královehradecká výprava v sestavě T. Kazda, R. Fiala a P. Pokorný.
   Po půlnoci se zábava rozjela ještě větším tempem. Pomalé ploužáky vystřídala polka s valčíkem a někteří šipkaři se doslova překonávali. Velký úspěch sklidil nejmenovaný P. K., který svým tanečním disco projevem připomínal píseň skupiny Olympic "Roboti už jdou".
   Od půl třetí čekal na olomoucké a přerovské šipkaře objednaný autobus, některým se ale vůbec nechtělo odejít. Těsně před třetí hodinou se skoro všem podařilo nastoupit a autobus mohl odjet. Jak probíhala cesta se nám však zjistit nepodařilo...
 Fotografie z plesu    Když kolem půl páté ráno personál zhasl všechna světla a pozvedal židličky, ples v Hané definitivně skončil. Ti nejvytrvalejší a nejodolnější pokračovali ještě dále a jak jsme se dozvěděli další den, pro některé končil ples šipkařů v neděli v poledne...
   Plný sál, skvělá nálada, bohatá tombola, stále obsazené šipkové automaty, ale i alkoholem znavení šipkaři, bitka dvou šipkařů o krásnou šipkařku a dokonce tvrdá potyčka manželského šipkařského páru. I takový byl ples šipkařů v Prostějově.
   Tak jako loňský, rovněž letošní ples se vydařil. A o to šlo. Děkujeme všem, kteří přišli a věříme, že si stejně jako my odnesli z tohoto setkání pěknou vzpomínku. Na další ročník šipkařského plesu ČDS se těší M.M. & P.M. & J.K - organizátoři plesu ČDS Trading

 Logo ČDS Trading

  Web design © 2B